Till senaste kommentaren

Effekt av SkinSerum samt ögonpåsar på grund av kaffe?

Hejsan!

Jag har en fundering gällande ZinZinos skin serum och kaffet.

Jag upplever att jag fått problem med "påsar" under ögonen och läst att just koffein kan vara en bidragande orsak till att man får "påsar" under ögonen, jag som älskar kaffe... Jag har dock sedan januari i år bestämt mig för att endast försöka dricka ZinZinos kaffe. Dricker ca två-tre koppar om dagen och verkligen ÄLSKAR ZinZinos kaffe. Det går inte att få tag på godare kaffe, enligt mig! Undrar nu om ZinZinos kaffe är snällare mot kroppen gällande koffeinet, och då framförallt gällande "påsar" under ögonen?

Har nyligen även börjat med ZinZinos skin serum och undrar då om serumet kanske kan hjälpa mig minska påsarna så att jag kan fortsätta avnjuta kaffet utan att jag får "matkassar" under ögonen?
Ska jag applicera lite extra kring ögonen, eller hur ska jag applicera kring just ögonen?

Mvh

Kommentarer

 • Hej Åsa,

  Espresso innehåller ca 10 % mindre koffein än vanligt bryggkaffe. Zinzinos espresso är i tillägg gjort genom en pod som fungerar som ett filter så den är ännu snällare. Vi har även Deca Espresso som är koffeinfritt och väldigt gott! 

  Zinzinos Serum är ett utmärkt komplement till bla. Reducering mot påsar och mörka ringar under ögonen. Serumet återfuktar och jämnar ut huden, förbättrar hudens elasticitet och spänst och reducerar fina linjer och uppkomsten av rynkor.

  För ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss på nytt.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Med Vänlig Hälsning

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.