Zinzino fortsätter att expandera i Asien, dags att välkomna - Taiwan!

Vi är glada över att dela med oss av nyheterna om att Zinzino nu har expanderat, ännu en gång, och lagt till den nya och spännande marknaden Taiwan på Zinzino -kartan. Vår verksamhet går verkligen från styrka till styrka och vi är glada över att kunna lägga ytterligare en marknad till vår expansion i Asien.

Från och med nu lanserar vi en ny nationell webbplats för taiwanesiska partners att använda för att kunna bygga upp sina drömmar!

FÖR TAIWANESISKA PARTNERS OCH
KUNDER SOM REDAN ÄR REGISTRERADE I GLOBAL


Oroa dig inte! Allt är förberett på bästa sätt så att övergången från ditt globala konto till taiwanesiskt konto blir så enkelt som möjligt för dig. Ett separat e -postmeddelande har skickats ut till alla befintliga partners.

MINDRE KRÅNGEL - MER PRAKTISKT
Med den här lanseringen blir allt bara mycket mer bekvämt för dig! Du och dina kunder kan handla från vår webbplats i lokal valuta; Nya Taiwan -dollar (NT $) och dina kunder kan nu njuta av våra givande prenumerationserbjudanden. Leveranserna blir också både billigare och snabbare då vi skickar direkt från vårt lager i Taiwan.

Missade du lanseringen i tisdags, inga problem! Inspelningen kommer snart att finnas tillgänglig på Zinzinotv.

I nedan material finns alla detaljer och all information du behöver för att expandera ditt företag till denna nya marknad.

Ett pressmeddelande om lanseringen av Taiwan släpptes idag du kan läsa mer här:

Zinzino Customer Service Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.