Till senaste kommentaren

Vad krävs för att jag ska bli partner?

Zinzino Customer Service Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer • Alla som är över 18 år är välkomna att registrera sig som en oberoende partner utan kostnad. Zinzinos oberoende partners kommer från olika livsstilar och stadier av livet. Partners väljer sina egna timmar och hur mycket tid man vill investera.
  Zinzino ger verktygen och förutsättningarna för att du ska lyckas förutsatt att du fortsätter kursen.

  Medan det inte behövs kan du köpa en av våra partner-kit paket med produkter och grundläggande träningsmaterial till rabatterat pris.

  Zinzino Customer Service
 • Hej ! JAg vil veta mera  av partnerskap och kompensationsplan som jag inte förstår samt hur tanke är att det ska gå till med handel och kompensation, utbildning. Såg ett var på frånga:
  *Alla som är över 18 år är välkomna att registrera sig som en oberoende partner utan kostnad. Zinzinos oberoende partners kommer från olika livsstilar och stadier av livet. Partners väljer sina egna timmar och hur mycket tid man vill investera.
  Zinzino ger verktygen och förutsättningarna för att du ska lyckas förutsatt att du fortsätter kursen. *
  Vad är det för kurs? Måste jag sälja produkter?
  Det är några frågor jag har innan jag sätter igångmed någonting.
  Hälsn.
  Torgny Bergström
 • Hej Torgny,

  Tack för dina frågor!

  Vi har olika upplärningsplaner, material samt kurser för våra Partners. Du hittar utbildingsvideor på www.zinzino.tv. Alla registrerade Partners får ta del av nedladdningsbart utbildningsmaterial som är gratis under sina inloggade sidor. Partners får även ta del av gratis utbildnings webinarier som sänds ut veckovis.

  Som en oberoende återförsäljare hos Zinzino så finns det inget tvång eller måsten till att sälja produkter. Vi är dock. ett kundorienterad företag som är produktfokuserade och vi ger våra Partners alla verktygen och förutsättningarna för att man ska lyckas, förutsatt att man tar del av kurser samt utbildningsmaterial.

  KLICKA HÄR för att läsa mer om att komma igång hos oss på Zinzino!

  Med vänlig hälsning,
  Kim
 • Tack för Ditt svar det var bra. Vad innebär det för mig om jag blir partner idag? kostnad, deltagande i Era s k fast track erbjudanden. gäller det från att jag blir partner eller att jag blev kund/abonnemang i juli månad. Vet inte vad det innebär om jag satsar pegnar i något som jag idag inte vet om det blir bra i framtiden och att köpa partner-kit har produkter i paketet vad jag förstår, ska dessa säljas helst för jag själv abonnerarpå mina produkter. Tillika kompensationsplanens start har jag inteheller grepp påhur det går till. Går det inte att kunna läsa något på svenska om detta?
  Hälsnkingar
  Torgny
  Torgny Bergström
 • Hej igen Torgny,

  Det är helt gratis att registrera sig som Partner hos oss och du väljer själv om du vill köpa ett startkit för att ha produkter till tex. en kundpresentation.

  Våran fast track börjar från det datumet man har registrerat sig som en Partner. För mer information om detta samt tips för nystartade partners, så rekommenderar vi att du laddar ner den svenska versionen* av kompensationsplanen. KLICKA HÄR för att ladda ner kompensationsplanen.

  *Engelska kompensationsplanen är master version

  Med vänlig hälsning,
  Kim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.