Till senaste kommentaren

Vad är ingrediens metylmetakrylat korspolymer och varför använder Zinzino det i serum?

Zinzino Customer Service Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer • Denna typ av ingrediens är mycket vanlig för användning i kosmetika men kommer i olika former och från många leverantörer. Syftet med ingrediensen är att säkerställa ett fint och jämnt serum som sprider sig jämnt på huden i ett tunt, pulverliknande lager.
   
  I Zinzino Serum använder vi en speciell typ av denna ingrediens, som är ISO 14001 Miljöcertifierad och fabriken är GMP Medical Grade-certifierad. Ingrediensen är certifierad fri från någon; konserveringsmedel, allergener, toxiner eller tungmetaller. Detta säkerställer den bästa och säkraste ingrediensen i Serum.
   
  Det finns ett bekymmer i världen om både plastmaterial och nanomaterial i personlig vård och kosmetiska produkter och miljöpåverkan, till exempel vad som händer i havet om det sköljs av i badrummet. Zinzino är medveten om detta och har tagit hänsyn till det när man väljer någon ingrediens i vårt serum.
   
  Vår ingrediens överensstämmer både med EU / FDA-reglerna för plast- och nanomaterial och miljöpåverkan. Det bekräftas säkert genom användning i personliga och kosmetiska produkter.
   
  Zinzino har valt det bästa för närvarande och har ett ständigt och kontinuerligt arbete för att utbyta någon aktuell ingrediens till en bättre, så länge vi kan behålla produktens stora kvalitet.

  Zinzino Customer Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.