Vad är inflammation?

Zinzino Customer Service Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer • Inflammation är en process som kan ge både positiva och negativa effekter på din hälsa. Det akuta inflammatoriska tillståndet är generellt sett positivt. Det är en viktig del av kroppens immunförsvar. Vanliga symtom är svullnad, rodnad, smärta och en ökning av temperaturen i det drabbade området. Men om den akuta inflammationen misslyckas med att lösa problemet kan kronisk inflammation utvecklas, och det är generellt sett negativt.

  Kronisk inflammation är nu känd för att spela en avgörande roll för de flesta om inte alla kroniska degenerativa sjukdomar. Det finns överväldigande bevis för att vi nyligen har blivit mycket mer benägna att få kronisk inflammation på grund av det ökade avlägsnandet av antiinflammatoriska ingredienser i vår kost, såsom vitamin D och långkedjiga fleromättade omega-3-fettsyror och polyfenoler.

  Enligt FÖRORDNING (EG) nr 1924/2006 och FÖRORDNING (EU) nr 432/2012:

  √ BalanceOil är en källa till vitamin D, (påståendet att BalanceOil har högt vitamin D kan användas för doser av BalanceOil från 12 ml och högre).

  EU: s hälsopåståenden om vitamin D i BalanceOil: Vitamin D bidrar till normal absorption / utnyttjande av kalcium och fosfor, normala kalciumnivåer i blodet, upprätthåller normal skelettbildning, upprätthåller normal muskelfunktion, upprätthåller normala tänder, normal funktion av immunsystemet och motverkar inflammation. Det har också en roll i celldelningen.

  Zinzino Customer Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.