Partnerverktyg - Delad kundvagnVill du boosta din Onlineförsäljning? Det är ett klick borta!Gör dig redo för smidigare, smartare onlineförsäljning som sparar tid och låter dig avsluta försäljning online även när du är offline. Inga fler övergivna kundvagnar! Vårt nya, digitala säljverktyg kommer att höja din roll som friskvårdskonsult online, genom att du kan erbjuda personlig service som skapar en växande bas av glada, bortskämda kunder. Den ultimata win-win inom direktförsäljning!

Delade kundvagnar online – fyll dina nu!
Nu kan du förbereda urval av produkter och skicka dem som personliga beställningar till vem som helst, var som helst, med en enda länk om och om igen. Den bästa delen? När du väl tryckt på dela-knappen är ditt jobb gjort och du kan fortsätta med din dag, medan teknikens underverk tar dina framtidsutsikter genom de sista stegen av deras onlineköp. Se bara hur beställningarna rullar in och dina krediter staplas upp. Funktionen dupliceras lätt av din downline, så se till att dela vårt nya, digitala säljverktyg med ditt team! Delade vagnar for the win!

Vi har förberett en lista med vanliga frågor angående lanseringen av detta fantastiska, digitala försäljningsverktyg. Listan kommer att uppdateras med fler frågor och svar allt eftersom.

Vi har också förberett en handledningsvideo om hur du använder det digitala säljverktyget. För närvarande är den bara tillgänglig på engelska.


Zinzino Customer Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.