Prisjustering 2022Tack för att du väljer våra skandinaviska testbaserade produkter inom hälsa och friskvård. Du är en högt uppskattad Zinzino Premier-kund och vi sätter stort värde på vår relation till dig. Därför vill vi nu informera om den prisjustering som vi kommer att genomföra från och med den 1:a Februari 2022. Anledningen är det rådande världsläget med ökad inflation, valutafluktuationer samt högre frakt- och råvarukostnader.

Prisökningen gäller dig som är prenumerationskund. Om du fortfarande befinner dig inom din bindningstid kommer du självklart att behålla ditt nuvarande pris tills perioden har löpt ut, därefter gäller det nya priset.

Vårt mål är som alltid att fortsätta leverera och utveckla de individanpassade, vetenskapligt bevisade produkter som har blivit vårt signum. Det är så vi behåller vårt fokus och vårt löfte till dig – Inspire Change in Life.

Om du har ytterligare funderingar gällande just ditt abonnemang hittar du svar på de vanligaste frågorna här, annars är du välkommen att kontakta vår support.

Zinzino Customer Service Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.