Jag vill skapa min egen Facebook / Instagram-sida eller webbplats för mitt företag, är det tillåtet?

Zinzino Partners uppmuntras att skapa privata gruppkonto för sociala medier med sina team på sidor som: Facebook, WhatsApp, WeChat, etc. för att dela recognition, kampanjer, och all annan konfidentiell partnerrelaterad kommunikation som Zinzino inte vill dela på öppna sociala medieplattformar och konton.
Zinzino Partners har tillåtelse att skapa sina egna partners sociala mediekonton och sidor där de kan dela kundkampanjer och produktinformation med allmänheten. All kampanj och produktinformation måste följa Zinzinos policyer och rutiner, som anges i dokumentet "Marketing Rules & Ethics".

Användningen av Zinzino-namnet, företagsbilder, fraser, produkter eller andra varumärkesnamn som ägs av företaget är inte tillåtet att använda i namnet på den sociala mediegruppen eller kontot. Alla sociala mediegruppskonton och sidor måste också följa Zinzinos policyer och rutiner.

Som Zinzino-partner ber vi dig att alltid att presentera dig som en oberoende Zinzino-partner och därför ber vi dig att använda vår Independent Partner-logotyp (finns i ditt Back Office under marknadsföringsverktyg) när du publicerar på dina sociala medier.

Du hittar instruktioner om hur du kan ändra ditt namn på Facebook och / eller Instagram i ditt Back Office under "Facebook" i Filbiblioteket, och du kan också hitta en Inspirations-lista med namn som vi föreslår att du kan använda.
Zinzino Customer Service Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.