Hur kan jag ordna en sponsring mellan Zinzino och en ny varumärkesambassadör?

Zinzino fokuserar nu på både enskilda varumärkesambassadörer och lagambassadörer, och de flesta är idrottare eller sportklubbar.

Vi är också öppna för att arbeta med influencers inom området hälsosam livsstil och välbefinnande i linje med Zinzinos varumärkesstrategi.

När vi vill arrangera sponsring med någon individ eller teamambassadör, kommer vi att erbjuda dem Zinzino -produkter att testa och konsumera i ett år.

I utbyte förväntar vi oss att de skapar ett visst antal Instagram-inlägg, en blogghistoria och eventuella ytterligare bilder eller videos som vi kan dela på våra sociala medier under tolvmånadersperioden.

Om du som partner har hänvisat en idrottsman eller ett idrottslag till oss, vilket sedan resulterar i en framgångsrik sponsring, kommer vi att belöna dig med en trevlig produktgåva.

För att vi ska kunna avgöra om en potentiell varumärkesambassadör passar bra för Zinzino vill vi att du skickar följande information till marketing@zinzino.com:

• Namn

• Sport- eller livsstilskategori

• De senaste prestationerna i deras idrottskarriär (gäller för idrottare)

• Sociala mediasidor - Facebook, Instagram, YouTube etc.

• Personliga webbplatser (om sådana finns)


När vi har mottagit ovanstående information från dig kommer vi att granska den och återkomma till dig med vem vi tror kan vara en lämplig Zinzino Brand Ambassador.


Zinzino Customer Service
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.