Till senaste kommentaren

Finns det några godkända hälsopåståenden på Viva?

Zinzino Customer Service Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer


 • Sova 
  Viva bidrar till lättnad av mental trötthet och trötthet, främjar god sömn 1  

  Koppla av 
  Viva hjälper till att lindra vanlig stress 1  

  Lycklig
  Hjälper främja ett positivt humör 1

  Ingredienserna som används i Viva backas upp av EFSA * 1
  Ingredienserna bidrar till normal funktion av nervsystemet och normal psykologisk funktion samt minskning av trötthet och utmattning.
  Vad det innebär: Enligt EFSA: genom att upprätthålla dessa normala funktioner får du en hälsosam koncentrations-, inlärnings-, minnes- och slutledningsförmåga samt motståndskraft mot stress och minskad apati, tröghet, depression, huvudvärk och trötthet.

  Biotin bidrar till nervsystemets normala funktion. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till biotin , enligt kraven för biotin och förteckningen i bilagan till EGförordningen 1924/2006.

  Niacin bidrar till nervsystemets normala funktion. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till niacin , enligt kraven för niacin och förteckningen i bilagan till EGförordningen 1924/2006.

  Vitamin B12 bidrar till nervsystemets normala funktion. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till Vitamin B12 enligt kraven för vitamin B12 och förteckningen i bilagan till EG-förordningen 1924/2006.

  Vitamin C bidrar till nervsystemets normala funktion. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till Vitamin C enligt kraven för vitamin C och förteckningen i bilagan till EG-förordningen 1924/2006.

  Jod bidrar till nervsystemets normala funktion Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till jod, enligt kraven för jod och förteckningen i bilagan till EG-förordningen 1924/2006.

  Biotin bidrar till en normal psykologisk funktion. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till biotin , enligt kraven för biotin och förteckningen i bilagan till EGförordningen 1924/2006.

  Folat bidrar till en normal psykologisk funktion Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till folat, enligt kraven för folat och förteckningen i bilagan till EGförordningen 1924/2006.

  Niacin bidrar till en normal psykologisk funktion. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till niacin, enligt kraven för niacin och förteckningen i bilagan till EGförordningen 1924/2006

  Vitamin B12 bidrar till en normal psykologisk funktion. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till vitamin B12, enligt kraven för vitamin B12 och förteckningen i bilagan till EG-förordningen 1924/2006

  Vitamin C bidrar till en normal psykologisk funktion. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till vitamin c, enligt kraven för vitamin c och förteckningen i bilagan till EG-förordningen 1924/2006

  Pantotensyra bidrar till normala mentala prestationer. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till pantotensyra enligt kraven för pantotensyra och förteckningen i bilagan till EG-förordningen 1924/2006

  Jod bidrar till en normal kognitiv funktion. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till jod, enligt kraven för jod och förteckningen i bilagan till EG-förordningen 1924/2006.

  Folat bidrar till att minska trötthet och utmattning. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till folat, enligt kraven för folat och förteckningen i bilagan till EGförordningen 1924/2006.

  Niacin bidrar till att minska trötthet och utmattning. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till niacin, enligt kraven för niacin och förteckningen i bilagan till EG-förordningen 1924/2006.

  Pantotensyra bidrar till att minska trötthet och utmattning Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till pantotensyra enligt kraven för pantotensyra och förteckningen i bilagan till EG-förordningen 1924/2006.

  Vitamin B12 bidrar till att minska trötthet och utmattning. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till vitamin B12, enligt kraven för vitamin B12 och förteckningen i bilagan till EG-förordningen 1924/2006.

  Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning. Påståendet får endast användas för livsmedel som har minst en källa till vitamin C, enligt kraven för vitamin C och förteckningen i bilagan till EG-förordningen 1924/2006.
  Zinzino Customer Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.